O nama

Kreiramo uspješna digitalna marketinška rješenja s ciljem ostvarivanja vidljivosti i prepoznatljivosti Vašeg brenda, usluge ili proizvoda na Google tražilici i na društvenim mrežama. Pažljivo osluškujemo potrebe i želje naših klijenata bilo da je riječ o povećanju prodaje ili stvaranju kvalitetnog i lojalnog odnosa s kupcima. Naša predanost u traženju najboljih rješenja doprinijet će učinkovitosti vašeg poslovanja.

Impresionirajte svoje kupce. Obratite nam se s povjerenjem.

Izrada web stranice i administracija

Ovisno o vašem budžetu i željama, nudimo vam izradu moderne i funkcionalne web stranice na popularnoj Wordpress platformi koja će biti jednostavna za korištenje.

Internet oglašavanje

Plaćenim oglašavanjem možete u kratkom vremenu vratiti sav uloženi novac i povećati prodaju. Vi odredite svoje ciljeve, a mi ćemo vam izraditi kreativne oglase i kampanje.

Komunikacija na društvenim mrežama

Umjesto vas dijelit ćemo kreativni sadržaj s vašom publikom i stvoriti lojalne kupce koji će vam se stalno vraćati.

Oglašavanje smještaja

Kreiranje profila i oglašavanje smještaja na najpopularnijim platformama za iznajmljivanje smještaja (Airbnb, Booking.com i sl.) Kompletno vođenje profila i komunikacija s gostima.

Kreativni sadržaj

Nudimo vam izradu kreativnog sadržaja poput pisanja tekstova za blog i web stranicu, izradu logotipa, uslugu profesionalnog fotografiranja i video materijala.

Odnosi s javnošću

Obratite nam se s povjerenjem ukoliko vam je potrebna komunikacija s javnošću, vođenje kampanje, komunikacija s medijima i izrada priopćenja za medije.